Een massage is altijd een goed idee! Het vermindert vermoeidheid, ziekte, stress en heeft nog veel meer voordelen. Ben jij nog niet overtuigd of heb je misschien nog nooit een massage gehad? Dan moet je onderstaande argumenten zeker even lezen. Wedden dat je hierna meteen gaat boeken?

Bye bye stresshormoon

Voel jij je na je werk ook zo afgemat? Of krijg je die to-do lijst maar niet af en blijft je werk door je hoofd spoken? Grote kans dat stress hier de oorzaak van is. Om jezelf en je omgeving te behoeden voor een hysterische uitbarsting boek je daarom het liefst zo snel mogelijk een fijne ontspanningsmassage. Waar wacht je nog op?

Natuurlijke pijnstiller

Nog een groot voordeel van een massage is dat je geen paracetamol meer nodig hebt! Je pijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon, omdat je tijdens een massage een stofje aanmaakt dat pijnverlagend werkt. De volgende keer dat je met knallende hoofdpijn op bed ligt of niet meer kunt bewegen van de spierpijn heb je dus weer een goed excuus om een massage te boeken.

Spierontspanner

Ben je een fanatieke sporter? Of heb je misschien last van een blessure? Ook hier is een massage je redding. Een professionele sportmassage verlicht spierpijn en pakt eventuele spierknopen aan waardoor pijn snel vermindert. Bovendien kunnen blessures na een aantal behandelingen flink opknappen. Heb je binnenkort een belangrijke wedstrijd of andere sportieve prestatie? Dan kan het een goed idee zijn om je sportmassage daarvoor te boeken. Je spieren zijn na een sportmassage namelijk in topconditie waardoor je nog beter presteert.

Slapen als een baby

Heb je moeite met in slaap komen? Of lig je ’s nachts vaak wakker? Onderzoek heeft uitgewezen dat massage helpt om de kwaliteit van je slaap te verbeteren. De massage vermindert stress en spanningen en zorgt ervoor dat je lichaam zich ultiem kan ontspannen. Toch maar even je partner of huisgenoot lief aankijken dus! Is dit geen optie? Dan boek je je massage gewoon hier.

Boost voor je immuunsysteem

Voel je je futloos en breng je je avond het liefst hangend op de bank door? Of heb je amper genoeg energie om je werk te doen? Een lichaamsmassage of Zweedse massage geeft je hele immuunsysteem een flinke boost en helpt je er zo weer bovenop. Je bloedcirculatie wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen afgevoerd kunnen worden en het lichaam zichzelf zuivert. Bovendien maakt je lichaam tijdens een massage het gelukshormoon endorfine aan, wat ook zorgt voor een healthy mind. Win-win dus!